Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/system/storage/modification/catalog/view/theme/agrolider/template/common/header.tpl on line 148
  • Гідропідсилювач керма ЮМЗ
На тракторах серії ЮМЗ встановлюється гідропідсилювач черв'ячного типу, який виконаний в одному корпусі з механізмом рульового управління. Призначений для зниження зусиль, докладених трактористом при управлінні агрегатом, зменшення впливу навантажень на рульове колесо при русі по нерівних дорогах.

Для коректної і тривалої роботи гідропідсилювача 45Т-3400010 та гідросистеми в цілому необхідно дотримуватися ряду встановлених параметрів вузлів і деталей. Невідповідність цих параметрів усувається за допомогою відповідних регулювань. Регулювання зазору зачеплення пари черв'як - сектор здійснюється відверненням болта (на малюнку поз. 27) на 2 3 обороту і поворотом втулки по (для зменшення) або проти (для збільшення) годинниковою стрілкою. Цей зазор повинен відповідати зазору на поверхні бічної частини черв'ячних шліцов при знаходиться в середньому положенні сошки 0,6 - 0,7 мм. Після регулювання болт необхідно звернути. Для стабільної роботи ГУР важливо правильно затягнути наполегливі підшипники сферичної гайкою (поз. 20), однак слід враховувати, що через надмірне підтискання може статися перекіс золотника і збільшиться зусилля повороту. Перед затягуванням розподільник закріплюють на корпусі ГУР двома болтами, підклавши перед цим під головки болтів шайби, що відповідають товщині фланця кришки (поз. 19). Гайку черв'яка затягують до упору і викручують на 1 / 8-1 / 12 обороту таким чином, щоб отвір в черв'яка збіглося з прорізом під шплінт. Потім гайку шплинтуют. Далі викручують болти, що кріплять розподільник до корпусу, ставлять кришку і міцно кріплять розподільник до гуру. Регулювання вільного ходу поворотного валу виробляють із закручуванням до упору гвинта корпуса рульового механізму, послабивши контргайку. Потім гвинт відкручують на 1 / 8-1 / 10 обороту і стопорять його контргайкою.
Свойства
Застосування: Трактор ЮМЗ-6 и модификации
Каталоговий номер 45Т-3400010
двигун Д-65
Маса, кг 40

Гідропідсилювач керма ЮМЗ

  • Артикул: 45Т-3400010
  • Наявність: В наявності
  • 1 грн.

Платіть як зручно

Накладений платіж. Готівковий і безготівковий розрахунок.

Безкоштовна доставка

транспортом компанії

Повне повернення коштів за товар

протягом 14 днів після покупки
C цими товарами також купують:
Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/catalog/view/theme/agrolider/template/common/footer.tpl on line 7
Агролидер
Агролідер

Вас цікавлять запчастини на комбайн, трактор чи автомобіль? Ви можете всі ці запчастини купити в одному місці, при цьому заощадити масу часу і грошей!

Інтернет магазин Агролідер із задоволенням допоможе Вам у цьому! Зробити замовлення, можна не встаючи зі свого робочого місця, навіть якщо Ваше робоче місце в комбайні!