Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/system/storage/modification/catalog/view/theme/agrolider/template/common/header.tpl on line 148
  • Гідропідсилювач керма Т-150К (рем)
Гідропідсилювач керма Т-150К
Номер за каталогом: 151.40.051

Гідропідсилювач керма або ГУР Т-150К - гідравлічний вузол системи рульового механізму, призначений для полегшеного управління заданим рухом трактора при збереженні взаємозалежної роботи гідравлічних і точної механіки системи і забезпечення стійкості агрегату при русі по нерівних поверхнях. Пристрій Гура 151.40.051 навіть в разі його відмови передбачає продовження роботи рульового управління трактора.

Рульовий механізм призначений для управління поворотами агрегату. Складається з корпусу з встановленим в ньому на підшипниках валом, на якому закріплений черв'як, що знаходиться в зачепленні з сектором, шайби, наполегливі підшипники і золотник. Між сектором і бічною кришкою розміщена регулювальна прокладка. Запірний клапан з гідравлічними циліндрами виконують роль стабілізатора руху. У верхній площині корпусу закріплений корпус розподільника, до бічної частини якого кріпиться запірний клапан. Золотник розподільника може приймати в залежності від напрямку руху трактора одне з трьох положень.

При установці розподільника на місце (якщо мала місце розбирання механізму управління) першій гайкою необхідно затягнути золотник до упору, потім трохи відвернути її та зафіксувати контргайкою. Сектор і верхню кришку необхідно встановлювати так, щоб не пошкодити сальники і гумові кільця, при цьому гайки слід затягувати рівномірно, що забезпечить валу легке проворачивание. Мітка на торцевій частині черв'яка при установці повинна збігтися з міткою (западиною) на секторі. Регулювання пари черв'як-сектор здійснюється за допомогою підбору регулювальних шайб таким чином, щоб в зібраному стані переміщення сектора по осі при вимірі індикатором в середньому положенні становило 0,01-0,05 мм, а в крайніх збільшувалася до 0,06. Правильне регулювання зачеплення повинна забезпечити обкатку по черв'яка сектора без прихопити і заїдань при поворотах рульового колеса в крайні положення обох сторін.

Гідропідсилювач керма Т-150К (рем)

  • Артикул: 151.40.051
  • Наявність: В наявності
  • 2.450 грн.
Послуга ремонту

Платіть як зручно

Накладений платіж. Готівковий і безготівковий розрахунок.

Безкоштовна доставка

транспортом компанії

Повне повернення коштів за товар

протягом 14 днів після покупки
C цими товарами також купують:
Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/catalog/view/theme/agrolider/template/common/footer.tpl on line 7
Агролидер
Агролідер

Вас цікавлять запчастини на комбайн, трактор чи автомобіль? Ви можете всі ці запчастини купити в одному місці, при цьому заощадити масу часу і грошей!

Інтернет магазин Агролідер із задоволенням допоможе Вам у цьому! Зробити замовлення, можна не встаючи зі свого робочого місця, навіть якщо Ваше робоче місце в комбайні!