Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/system/storage/modification/catalog/view/theme/agrolider/template/common/header.tpl on line 148
  • Коробка відбору потужності ЗІЛ-130
Коробка відбору потужності ЗІЛ-130
Номер за каталогом: 131-4202010
Коробка відбору потужності (КОМ) - це агрегат, який служить для приводу гідронасоса через відбір потужності з вала коробки передач автомобільного шасі.
Коробка відбору потужності являє собою одноступінчатий редуктор з прямозубими шестернями. КОМ кріпиться до картера КПП болтами з правого боку. Усередині коробки встановлений вал, закріплений на підшипниках. Шестерня, що знаходиться в закріпленні з коробкою передач, посаджена на вісь вала. КОМ включається за допомогою пневмоциліндра, при подачі стисненого повітря з пневмосистеми шасі, поршень, через штовхач, подолавши зусилля пружини, зачіпляє шестерню з вихідною коробкою відбору потужності. Крутний момент на гидронасос передається за допомогою карданного валу.

Коробка відбору потужності ЗІЛ-130

  • Артикул: 131-4202010
  • Наявність: В наявності
  • 3.215 грн.

Платіть як зручно

Накладений платіж. Готівковий і безготівковий розрахунок.

Безкоштовна доставка

транспортом компанії

Повне повернення коштів за товар

протягом 14 днів після покупки
C цими товарами також купують:
Notice: Undefined offset: 1 in /home/ko369612/agrolider.ua/www/catalog/view/theme/agrolider/template/common/footer.tpl on line 7
Агролидер
Агролідер

Вас цікавлять запчастини на комбайн, трактор чи автомобіль? Ви можете всі ці запчастини купити в одному місці, при цьому заощадити масу часу і грошей!

Інтернет магазин Агролідер із задоволенням допоможе Вам у цьому! Зробити замовлення, можна не встаючи зі свого робочого місця, навіть якщо Ваше робоче місце в комбайні!